Calexpert Kft.

Társaságunk elsősorban az optikai szálak speciális gyártási és mérési szolgáltatását biztosítja a távközlési szolgáltatók számára de 2019-ben már informatikai szolgáltatásokkal is gyarapodott szolgáltatásaink köre, főként adatbiztonsági-tanácsadás tevékenységgel. Száloptikai hálózatok működésének mérésével, speciális optikai mérőberendezések kalibrálásával, és egyéb kalibrációs szolgáltatásokkal (integrált all-in-one szolgáltatások, beleértve a kalibrálás, karbantartás, szállítás, és javítás) állunk rendelkezésére.

A CalExpert Kft. elkötelezte magát, hogy Minőségirányítási Rendszert működtet és folyamatosan fejleszt az MSZ EN ISO 9001: 2015 szabvány követelményei alapján.

A gyengeáramú rendszerek kivitelezése, valamint elektronikai és optikai alkatrészek gyártása és kereskedelme tevékenységünk során széles termékválasztékkal, megbízható minőségben gyártott termékekkel és kivitelezési szolgáltatásokkal állunk vevőink/megrendelőink rendelkezésére.

Tevékenységeink közé tartozik az informatikai és távközlési hálózatok építéséhez használt korszerű kábelezési anyagok, kábelek, rendezők valamint ezek kiegészítő szerelvényeinek kereskedelme is.

Hátterünkről

2011-ben akkreditált mérési szolgáltatásokat vezettettünk be céges profilunk bővítése céljából. Tudásunk és szakértelmünk alapján megvalósítható célnak tartottuk, hogy a CalExpert 2012-re a versenypiac középmezőnyébe kerüljön. A legfontosabb hajtóerőnk az, hogy az elmúlt évben a magyar távközlési ipar már szélessávú hozzáféréssel rendelkezik. A vezetékes és mobil szolgáltatók egyaránt harcolnak ezen a piacon. 

A versenyt a vezetékes szolgáltatók vezetik azáltal, hogy magasabb sávszélességhez is azonos hozzáférési díjat biztosítanak, míg a mobilszolgáltatók az áraik csökkenését hosszabb szerződésekkel kívánják ellensúlyozni. Egyre nagyobb a sávszélesség iránti igény, ugyanakkor ezek a szolgáltatók egyre inkább a költségek csökkentésére teszik a hangsúlyt. 

Ennek eredményeképpen egyre több lehetőséghez jutnak a kis- és közép vállalatok, mint a CalExpert Kft is, ugyanis gyors és megbízható megoldást kínálnak e szolgáltatók számára.

2020-ban eszközbeszerzési pályázon indultunk és nyertük 8,13mFt vissza nem térítendő támogatást

Híreink

Mérőműszer bérbeadás

Cat5e, Cat6, Cat6a hálózatok mérésére alkalmas mérőműszer bérlése.

 

FLUKE DSX-5000

- Végpontmérés 10 másodpercen belül

- Grafikus felületen történő hibakeresés

- Több mint tízezer grafikus mérési jegyzőkönyv tárolása

- Magyar nyelvű menü

Kiemelt partnereink

telekommagyar allamvasutak